Big Mac saus

Zoals je misschien wel weet zijn wij Verweijtjes niet vies van een broodje hamburger. Dan heb ik het natuurlijk niet over een Big Mac, maar over de zelfgemaakte variant. Met goed vlees van de slager en brood van de bakker. Jum!

Toch kunnen we niet helemaal om McDonald’s heen, want Johan is dol op hun Big Mac saus. Gelukkig kun je die heel makkelijk zelf maken. Na een aantal experimenten is het Johan gelukt een variant te maken die qua smaak heel dicht in de buurt komt van het origineel.

Als je het mij vraagt is deze Big Mac saus veel lekkerder dan het origineel! 🙂 Probeer zelf maar en laat ons weten wat je ervan vindt. Wij zijn benieuwd! 

Wereldgerecht, Sauzen, Amerikaanse recepten

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(1 stemmen)
3 reacties

Verdeel je liefde

 1. Henk Burggraaff

  Yes! Eindelijk gevonden ?

  1. Henk Burggraaff

   Gelukt?

 2. Vivian

  Dankjewel voor het recept.?? Ik was er echt nieuwschierig naar.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin