Caponata met kalfsschnitzel

Dit gerecht is genieten pur sang, zomer op je bord! Tot voor kort had ik nog nooit gehoord van caponata — een Italiaans gekookte salade in zoetzure dressing — maar dankzij de Gordon Ramsay app ‘Cook With Me’ weet ik nu hoe goddelijk lekker dit is!

De caponata smaakt de volgende dag nog lekkerder als hij is afgekoeld en alle smaken goed doortrokken zijn. Heerlijk als lunch op een broodje of serveer als hapje op een crostini of bruschetta.

 

 

Wereldgerecht, Italiaanse recepten, Groenten, Zomerrecepten, Bijgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Anja

    Vanavond gesmuld van de caponata! Gisteren al gemaakt. Heb er kalkoenschnitzel bij gemaakt en de heerlijke pasta. Errug lekkah!

    1. Leuk om te horen Anja! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin