Caponata met kalfsschnitzel

Dit gerecht is genieten pur sang, zomer op je bord! Tot voor kort had ik nog nooit gehoord van caponata — een Italiaans gekookte salade in zoetzure dressing — maar dankzij de Gordon Ramsay app ‘Cook With Me’ weet ik nu hoe goddelijk lekker dit is!

De caponata smaakt de volgende dag nog lekkerder als hij is afgekoeld en alle smaken goed doortrokken zijn. Heerlijk als lunch op een broodje of serveer als hapje op een crostini of bruschetta.

 

 

Wereldgerecht, Zomerrecepten, Italiaanse recepten, Bijgerecht, Groenten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Anja

    Vanavond gesmuld van de caponata! Gisteren al gemaakt. Heb er kalkoenschnitzel bij gemaakt en de heerlijke pasta. Errug lekkah!

    1. Leuk om te horen Anja! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin