Caponata met kalfsschnitzel

Dit gerecht is genieten pur sang, zomer op je bord! Tot voor kort had ik nog nooit gehoord van caponata — een Italiaans gekookte salade in zoetzure dressing — maar dankzij de Gordon Ramsay app ‘Cook With Me’ weet ik nu hoe goddelijk lekker dit is!

De caponata smaakt de volgende dag nog lekkerder als hij is afgekoeld en alle smaken goed doortrokken zijn. Heerlijk als lunch op een broodje of serveer als hapje op een crostini of bruschetta.

 

 

Wereldgerechten, Zomerrecepten, Italiaanse recepten, Bijgerechten, Groente recepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(0 stemmen)
2 reacties

Deel je reactie

  1. Anja

    Vanavond gesmuld van de caponata! Gisteren al gemaakt. Heb er kalkoenschnitzel bij gemaakt en de heerlijke pasta. Errug lekkah!

    1. Leuk om te horen Anja! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde