Ingrediënten

  • 4 sneetjes boeren landbrood
  • 250 g cherrytomaten, gehalveerd
  • 150 mini mozzarellabolletjes, gehalveerd
  • Handje basilicumblaadjes
  • Extra vierge olijfolie
  • Balsamicoazijn
  • Zout en peper uit de molen

Verder nodig

  • Ovenschaal
  • Bakpapier

 

Bereiding

Verwarm de oven voor op 220 graden. Bekleed een bakblik met bakpapier.

Doe de cherrytomaten in de ovenschaal en besprenkel met wat olijfolie en zeezout uit de molen. Bak ze 10 tot 15 in de oven tot ze iets zachter zijn. Leg het brood op het bakblik en besprenkel met wat olijfolie. Rooster 5 minuten mee in de oven tot het licht knapperig is. Haal de cherrytomaten en het brood uit de oven en laat afkoelen.

Bedek het brood met de cherrytomaten en mozzarellabolletjes en verdeel er wat blaadjes basilicum overheen. Besprenkel met olijfolie, balsamicoazijn en bestrooi met wat zout en peper uit de molen. Serveer direct.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Eén reactie

Verdeel je liefde

  1. Dat zijn wel heel veel mozzarella bolletjes;)

Follow on Bloglovin mytastenld.com