Heb je vragen, opmerkingen of misschien een leuke tip? Laat het ons weten!
Δ
Toen mijn broers en ik nog brulaapjes waren, bakte onze oma op verjaardagen naast een slagroomtaart ook altijd een...
Zijn jouw kinderen dol op ijs? Onze dochter zou er het liefst in zwemmen. Vallen de mussen van het...
Liefde gaat door de maag, en met Valentijnsdag voor de deur komen deze smakelijke tiramisuglaasjes als geroepen! Dit is...
Mijn allereerste appelstrüdel ooit proefde ik jaren geleden tijdens een wintersportvakantie in Oostenrijk. In mijn laatste Mavo-jaar gingen we...
Een van de makkelijkste (en misschien zelfs wel de lekkerste) desserts om te maken is de pavlovataart! Heerlijk zoet meringueschuim...
Hoewel ik eigenlijk helemaal niet zo’n toetjesmens ben (mijn man trouwens ook niet, alleen onze dochter is een uitzondering...
In mijn koelkast is bijna altijd wel een potje van deze verrukkelijke dessertsaus te vinden: frambozencoulis. Het recept is...
Dit perentaartje met bladerdeeg uit de oven is een bijzonder smakelijk en feestelijk (kerst)dessert. Je kunt ze heel makkelijk...
Ieder jaar in de kersentijd neem ik me voor nu toch echt eens het klassiek Franse nagerecht kersenclafoutis te maken....
Niet te geloven dat ik nog geen recept voor panna cotta op mijn site heb staan! Het bekende en...
Deze prachtige, intens rode vruchtencoulis oftwel rode dessertsaus is heel makkelijk om te maken. Hij smaakt heerlijk over het...
Dit is het ultieme dessert voor de echte zoetekauwen onder ons; bitterzoete citroenpudding uit de oven! Bijzonder aan dit...
Parfait is niets anders dan een chic woord voor ijs, dat zonder de hulp van een ijsmachine is gemaakt. Ideaal...
Als ik rabarber zie denk ik altijd direct terug aan mijn kinderjaren. Bij mijn ouders in de tuin stond...
Ben jij ook zo dol op romige, fluweelzachte chocolademousse, maar gebruik je liever geen rauwe eieren? Dan is dit...
Zelf vanille extract maken is één van de meest makkelijke en dankbare recepten die er maar is! Een beetje hobbykok...
Geen Eton mess maar Miek’s mess! Een hemels dessert van wolkige laagjes luchtige slagroom, verkruimelde meringues en heerlijk vers fruit, dit...
Hoewel crème brûlée tot op heden niet behoorde tot mijn meest favoriete desserts – het is lekker maar erg...
Terwijl ik dit schrijf, geniet ik samen met mijn gezin van een heerlijk weekje vakantie in Landal Hochwald, Duitsland. Overal...