Bestel nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE
Inspiratie nodig voor het avondeten? Bestel nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE:
75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!
Deze prachtige, intens rode vruchtencoulis oftwel rode dessertsaus is heel makkelijk om te maken. Hij smaakt heerlijk over het ijs, door de yoghurt of kwark, en is natuurlijk onmisbaar bij de Italiaanse panna cotta of deze verrukkelijke kwarktaart! (recept volgt)
Ingrediënten
Verder nodig
Bereiding
Doe het fruit, citroensap en de suiker in een pannetje en kook op middelhoog vuur, totdat het fruit moes is.
Haal het sap door een fijne zeef (vergeet de puree aan de onderkant van de zeef niet aan het gezeefde vocht toe te voegen!) en laat afkoelen.
Bewaar goed afgedekt in de koelkast. Je kunt het zeker 4 dagen bewaren.
Verdeel je liefde