Ingrediënten
- 3 el mayonaise
- 2 el Griekse yoghurt
- 1/2-1 el abrikozenjam
- 2 tl kerriepoeder
Deze kerriesaus smaakt erg lekker bij verschillende gerechten zoals gekookte mosselen, gebraden kippenpoten, of als basis voor je zelfgemaakte kipkerriesalade. Natuurlijk mag deze saus ook niet ontbreken bij de bbq of het gourmetten.
Deze kerriesaus is niet alleen heel erg lekker maar hij is ook nog eens heel makkelijk om te maken.
Basisrecepten, Hartige keuken, Menu, Sauzen en dips, Themarecepten, Barbecuerecepten, Gourmetrecepten, Voor bij de borrel
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!
om 08:24
Deze kerrie saus bij de BBQ gegeten van het weekend. Dag later is de saus nog lekkerder.
Lekker zacht van smaak