Kerriesaus – lekker bij de bbq of gourmet

Deze kerriesaus smaakt erg lekker bij verschillende gerechten zoals gekookte mosselen, gebraden kippenpoten, of als basis voor je zelfgemaakte kipkerriesalade. Natuurlijk mag deze saus ook niet ontbreken bij de bbq of het gourmetten.
Deze kerriesaus is niet alleen heel erg lekker maar hij is ook nog eens heel makkelijk om te maken.

Basisrecepten, Thema recepten, Menu, Hartige keuken, Gourmetten, Barbecuerecepten, Voor bij de borrel

Ingrediënten

  • 3 el mayonaise
  • 2 el Griekse yoghurt
  • 1/2-1 el abrikozenjam
  • 2 tl kerriepoeder

Bereiding

Roer alle ingrediënten door elkaar en klaar is je verrukkelijke zelfgemaakte kerriesaus! DSC_0962_800x536Eet smakelijk!

Reserveer nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE

Inspiratie nodig voor het avondeten? Reserveer nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE:
75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Reserveer nu!

 

Heb je van dit recept genoten?

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Eén reactie

Verdeel je liefde

  1. Inge

    Deze kerrie saus bij de BBQ gegeten van het weekend. Dag later is de saus nog lekkerder.
    Lekker zacht van smaak

Follow on Bloglovin mytastenld.com