Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(1 stemmen)
5 reacties

Deel je reactie

  1. Sascha

    Geweldig recept! Hele berg spiezen gemaakt bij een verjaardag. Reacties waren super!
    Lekker een nacht in de marinade. Zelf nog wat takjes tijm erbij gedaan.
    Heerlijk!

    1. Leuk om te horen dat het heeft gesmaakt Sascha!

  2. Leuk recept, wellicht een tip: het zuur van de citroen heeft een ‘garende’ werking waardoor de kip wat meer taai kan worden dan gewenst. Vaak gebruik ik dan ook de geraspte schil van een citroen. Wel die fijne citroenaroma’s, maar met behoud van de malse structuur van de kip.

    1. Mijn ervaring is dat de kip er juist heel mals van wordt Arjan, maar bedankt voor de tip. Zowieso een goed idee om wat citroenrasp toe te voegen, voor een heerlijk citroenaroma.

      1. Th

        Dat Klopt Annemiek; vaak is de zeste van citroen zelfs nog sterker.
        Mooi recept.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde