Kipsaté

Wie is er niet dol op een kipsaté met satésaus? Heerlijk in de zomer om te grillen op de barbecue, maar ook binnen prima te bereiden in de grillpan of in de oven. Een perfect weekendgerecht met zelfgebakken frietjes! Ook bak ik soms de gemarineerde kipsaté zonder stokjes in de koekenpan en roer er vlak voor serveren een flinke lepel satésaus doorheen. Serveren met wat rijst, kroepoek en frisse ijsbergsla en smullen maar.

Voor het lekkerste resultaat marineer je de kip minimaal een uur, maar nog liever een hele nacht. Ook kun je de gemarineerde kip invriezen (de marinade trekt dan nog dieper in de kip). Zo heb je altijd zelfgemaakte kipsaté binnen handbereik! 

Seizoensrecepten, Wereldgerechten, Zomerrecepten, Aziatische recepten, Hoofdgerechten, Kiprecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(4 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde