Pasta pesto met kip en groene asperges

Pasta pesto komt hier regelmatig op tafel. We zijn er hier allemaal dol op. Het geheim van de lekkerste pasta pesto is verse pesto. Die maak je natuurlijk zelf, of koop anders verse pesto in de winkel. Pesto uit een potje is vaak zuur van smaak en dus geen lekkere basis voor pestosaus. 

Wereldgerechten, Italiaanse recepten, Hoofdgerechten, Kiprecepten, Pastarecepten

In onze kookboeken vind je nog veel meer lekkere recepten.
Ons derde kookboek “Makkelijke Wereldgerechten” kun je alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

(4 stemmen)
2 reacties

Deel je liefde

  1. Esmar

    Ik kon geen verse asperges krijgen en nam diepvries mee. Moet ik die ook voorkoken of bevroren erdoor heen doen??

    1. Hoi Esmar, ik zou even lezen achterop de verpakking wat de kooktijd is. Die tijd aanhouden en meekoken met de pasta.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde