Heb je vragen, opmerkingen of misschien een leuke tip? Laat het ons weten!
Δ
De Franse sterrenchefkok Eric Ripert maakte deze ratatouille in zijn tv-programma ‘Avec Eric’ en mijn man en ik waren...
Ik ben dol op de lunch. Waar het ontbijt vaak gepaard gaat met een koude kale boterham met worst...
De laatste dag van 2012 sluiten wij af met knallende kurken en een klein warm en koud buffet waar...
Alweer een jaar voorbij, een jaar ouder en alweer 2 maanden zijn verstreken sinds ik met KeukenLiefde begon. Wat...
Deze kleine mini pizza’s zijn het perfecte hapje om te serveren op een feestje of verjaardag. Als wij hiermee rondgaan, komt de...
Soms is kiezen zo ontzettend lastig! Vandaar dat ik besloot deze twee kleuren brownies te maken. Achteraf een goede keuze want deze...
Dit broodje hamburger is jaren geleden door mijn oom uit Canada bij ons thuis geïntroduceerd en in de loop...
Dit zijn de perfect gebakken aardappelen! Krokant van buiten, zacht fluwelig van binnen. Gebruik het liefst nieuwe aardappels omdat we ze...
Op kerstavond eten mijn ouders traditiegetrouw warme pasteitjes met kippenragout als ze uit de nachtmis komen. Eigenlijk is het zonde om...
Gewoon een lekker en simpel beenhamrecept, want wat kun je daar soms zin in hebben. Ik koop altijd een...
Dit is zonder twijfel mijn meest favoriete lunchgerecht: de croque-monsieur. De combinatie van romige bechamelsaus, knapperig geroosterd brood, ham...
Vroeger was het in Brabant de traditie om uit de nachtmis warme worstenbroodjes te eten. De broodjes werden warm...
Voor het kerstdiner dit jaar heb ik me laten inspireren door een driegangenmenu van Angélique Schmeinck op 24Kitchen. Dit...
Risotto is mijn ultieme verwengerecht. De romige structuur zorgt ervoor dat je enkel een lepel nodig hebt om het...
Deze sneeuwwitte schuimkransjes van eiwit zijn echt super simpel en leuk om te maken. Een ideaal recept voor kinderen!
Als lunchgerecht eet ik graag deze snel en makkelijk te maken kaastosti. Ik bak de tosti in de oven...
Dit heerlijke stoofvlees van hertenpoulet wordt zachtjes gestoofd in rode port. Wild is het ultieme biologische scharrelvlees en heeft een...
Dit klassieke appeltaartrecept komt uit het Blue Band kookboek van ‘Van Piepers tot Pasta’. Het is inmiddels een geliefd recept hier...
Onze twee kookboeken.
Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!
Bestel hier