Spruitjesstamppot met zoete puntpaprika en spekjes

Sommige gerechten zijn pas een dag na het maken op z’n lekkerst. Deze spruitjesstamppot met zoete puntpaprika, spekjes, belegen kaas en geroosterd amandelschaafsel hoort zeker thuis in die categorie. De uitgebakken spekjes geven veel smaak af aan de stamppot en na een dag (of twee!) komt die smaak nog beter tot zijn recht. Geen zin of tijd om tot morgen te wachten, vers gestampt smaakt hij ook heerlijk!

Stamppot recepten, Snel, Herfstrecepten, Winterrecepten, Budget, Hoofdgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin