Romige pasta met komkommer en garnalen

Een heerlijke pasta met komkommer, dille-roomsaus en garnalen. Makkelijk om te maken en binnen 20 minuten op tafel. 

Komkommer in de pasta

Komkommer kennen we vooral als rauwkost, maar wist je dat je hem ook kunt verwerken in warme gerechten? Vooral in de zomer verwerk ik een overschot aan komkommers vaak in een lekker pastagerecht, of ik maak er een makkelijk eenpansgerecht van met rijst en spekjes. Je kunt de komkommer in dit recept trouwens ook vervangen door courgette. Ook erg lekker!


Romige pasta met komkommer en garnalen

Seizoensrecepten, Zomerrecepten, Hoofdgerechten, Pastarecepten, Snelle recepten, Visrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(8 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde