Sukadelapjes uit de slowcooker

Boterzachte sukadelapjes uit de slowcooker geserveerd met rodekool en aardappelpuree, dat is ouderwets genieten! Sukadelappen kun je in de braadpan bereiden maar ik bereid ze dit keer in de slowcooker. Omdat de temperatuur in de slowcooker heel constant is kan het eigenlijk niet mislukken en heb je er geen omkijken meer naar. Ondertussen heb jij alle tijd om de rodekool te maken en alvast de aardappels te schillen voor de aardappelpuree. Dat wordt smullen vanavond! 

Seizoensrecepten, Wereldgerechten, Winterrecepten, Hollandse recepten, Slowcooker, Hoofdgerechten, Vleesrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(15 stemmen)
8 reacties

Deel je liefde

 1. Loekie

  En wat doe je met het brood?

 2. Siep

  Hoi,hoi,
  Sorry dat ik je lastig viel met mijn vragen; ik las vandaag in je nieuwsbrief dat jullie druk zijn met de verbouwing. Dus nu begrijp ik ook wel dat je geen tijd had om te antwoorden. Ben nu de sucadelapjes in de slowcooker aan het maken volgens jouw recept. Ik vertrouwde er maar op dat het geen vergissing was standje High.
  Veel succes met jullie verbouwing, Siep

  1. Hoi Siep, je valt me helemaal niet lastig hoor :), het is hier idd een beetje hectisch nu.! Zowel stand high als stand low komen qua temperatuur (bij een slowcooker) niet boven de 100 graden uit. Stand high verwarmt alleen sneller en daardoor is de bereidingstijd ook wat korter. Belangrijkste is eigenlijk om je eigen slowcooker te leren kennen (ze werken toch allemaal net wat anders) en het vlees regelmatig te controleren op gaarheid. Dan komt het altijd goed.

 3. keukenprinses

  Annemiek, weet je zeker dat hierbij de slowcooker op stand High moet staan???? Mij lijkt het een vergissing en dat het stand low moet zijn. Ik ga het vandaag maken dus ik hoop dat je me snel kunt antwoorden. Op mijn vorige vraag heb je helaas nog steeds geen antwoord gegeven. Vriendelijke groet, Siep

 4. Siep

  Hoi wat fijn weer eens een recept voor de slowcooker, ik ga de sucadelapjes binnenkort zo maken.
  Alleen heb ik nooit wit brood in huis, kan het ook met bruin brood???
  Rode kool heb ik ook al eens in de SC gemaakt, het was heerlijk!!

  1. Bea

   Kan prima. Doe het brood ook vervangen door ontbijtkoek.

 5. Mieke

  Hallo hallo,

  Jammie jammie ga ik gelijk maken dit weekend. Maar hoeveel inhoud pot Runderfond?

  1. De pot die ik gebruikte had een inhoud van 350 ml. Zet het erbij! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde