Weekmenu 38-2020

Weekmenu 38-2020

Boodschappenbriefje maken voor een nieuwe eetweek? Elke vrijdag deel ik hier een nieuw weekmenu met lekkere en gevarieerde maaltijden voor elke dag! En natuurlijk wat lekkers voor in het weekend. Laat je inspireren!

In dit weekmenu: pasta gratin met courgette en tonijn, hutspot met vegetarische braadworst, stroganoff-pannetje, kip Hawaï en rösti met spek en ui. In het weekend geniet je van een heerlijke mosterdsoep en carpaccio tapenade! Ik wens je alvast een smakelijke week toe!

Maandag

Pasta gratin met courgette en tonijn

Pasta gratin met courgette en tonijn

Dinsdag

Hutspot met vegetarische braadworst

Hutspot met vegetarische braadworst

Woensdag

Stroganoff-pannetje met gehaktballetjes

Stroganoff-pannetje met gehaktballetjes

Donderdag

Kip Hawaï met rijst

Kip Hawaï met rijst

Vrijdag

Rösti met spek en ui. Lekker met een aangemaakte salade en gebakken vlees of vis.

Rösti met spek en ui

Zaterdag

Mosterdsoep

Mosterdsoep

Zondag

Carpaccio tapenade

Carpaccio tapenade

 

Inspiratie, Weekmenu

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde