Carpaccio tapenade

Deze carpaccio tapenade met parmezaan, pijnboompitjes en kappertjes smaakt heerlijk bij de borrel op een stokbroodje, of toastje. Of smeer hem op een vers gebakken broodje tijdens de lunch! Je maakt hem in een handomdraai met kant-en-klaar verpakte carpaccio. De parmezaan en pijnboompitjes zijn daar meestal bij inbegrepen, zodat je die niet extra hoeft te kopen. De kappertjes geven een heerlijk fris zuurtje, dus die zou ik zeker extra toevoegen. 

Menu, Wereldgerecht, Italiaanse recepten, Voor bij de borrel

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin