Aardappelsalade met crème fraîche en bieslook

Deze aardappelsalade is heerlijk romig door de crème fraîche. Het kleingesneden augurkje zorgt voor een lekkere bite en een frisse smaak. Ook verse tuinkruiden mogen niet ontbreken! Ik gebruik dille en bieslook, die passen hier heerlijk bij. Enjoy!

Thema recepten, Aardappel en meer, Barbecuerecepten, Picknick, Bijgerecht

Ingrediënten

  • 500 g vastkokende aardappels, geschild en in kleine blokjes
  • 2 middelgrote zoetzure augurken, in kleine blokjes
  • 2 à 3 el crème fraîche
  • 1 tl gedroogde dille
  • Paar sprietjes bieslook, fijngeknipt

 

Bereiding

Kook de aardappels beetgaar in licht gezouten kokend water en giet ze af. Spoel af met koud water en laat ze uitlekken.

Meng de aardappels in een kom met de overige ingrediënten — bepaal de hoeveelheid crème fraîche naar eigen smaak — en breng op smaak met zout en peper uit de molen.

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin