Appel kaneel kruimelcake

Tijdens het maken van deze appelcake twijfelde ik of ik kruimels zou toevoegen. Ik ben dol op de lekkere crunch die kruimels aan gebak geven, maar twijfelde of het in dit geval teveel zou worden. Ik voegde de kruimels uiteindelijk toch toe.

Tijdens het bakken zakte de helft van de kruimels in de cake (een geluk bij een ongeluk) en de andere helft bleef bovenop liggen. De kruimels die in de cake zakten zijn lekker zacht en smeuïg, de kruimels bovenop zijn crunchie. Probeer het zelf en laat me weten wat je ervan vindt. Wij vonden het heerlijk! 

Zoete recepten, Gebakrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(2 stemmen)
2 reacties

Deel je liefde

  1. Yvonne

    Beste Annemiek, ik heb gisteren deze cake gemaakt. Smaakt heerlijk. Vriendelijke groet, Yvonne

    1. Superleuk om te horen Yvonne! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde