Video: appelroosjes van bladerdeeg

Toen ik deze appelroosjes van bladerdeeg op Pinterest zag (hier kun je me volgen), was ik op slag verliefd. Geloof me: als je deze elegante dames lauwwarm — eventueel met een bolvanilleroomijs — aan je gasten serveert na een gezellig diner, dan scoor je heel dikke punten. Gegarandeerd!

Maar je moeder wordt vast ook heel erg blij als zij er volgende week zondag (Moederdag!) één — of beter nog twee — als ontbijt geserveerd krijgt. Deze moeder in elk geval wel! (Nu maar hopen dat manlief de hint oppikt.)

Inspiratie, Kookvideo's, Themarecepten, High tea recepten, Kerstrecepten, Moederdag recepten, Valentijnsrecepten, Zoete recepten, Dessert, Gebakrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

5 reacties

Deel je liefde

 1. Helmaja

  Hallo..
  Ik wil deze knapperds 1ste kerstdag maken voor de brunch…
  Vraag 1… is 2 uurtjes van te voren maken te doen i.v.m. de plakkerigheid?
  Vraag 2… of eerst even voorbakken, zo ja, hoelang dan en op welke temp. stand.
  Het afbakken daarna, hoelang en welke temp. stand.
  Ik hoor graag…
  B.v.d.

 2. Renee

  deze zijn erg lekker. Nu wilde ik ze binnen kort keer maken voor nagerecht met wat vanilleijs erbij. Maar kan ik deze dan smiddags al maken en pas in de avond afbakken?

  1. Ik denk dat het bladerdeeg dan heel klef wordt. Je kunt ze wel maken en afbakken (licht afbakken) en dan moment suprême even opnieuw opwarmen in de oven. Zo doe ik het zelf ook. 🙂 Het bladerdeeg is dan alleen niet zo krokant en knapperig meer als bij de eerste keer afbakken.

 3. Rianne

  Die zien er echt prachtig uit!

  1. Dankjewel Rianne, ze smaken ook heerlijk! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde