aspergebroccolistamppot met pesto en kipfilethaasjes

Omdat ze de laatste tijd steeds in de aanbieding zijn in de supermarkt, zit ik in een aspergebroccoli fase. Ik vind ze heerlijk! Aspergebroccoli — voorheen bekend als bimi — is een kruising tussen broccoli en kailan, een groene stengelkoolsoort. Ze smaken het lekkerst als je ze kort bereid en ze nog bite hebben.

Voor deze stamppot kook ik de aspergebroccoli kort in een aparte pan en hak ze dan grof. Zo behouden ze hun prachtige groene kleur en lekkere bite. De combinatie met groene pesto en gebakken kipfilethaasjes maken deze stamppot tot een heerlijk alledaags gerecht dat razendsnel op tafel staat. 

Kiprecepten, Stamppot recepten, Snel, Hoofdgerecht

Bestel ons nieuwe kookboek: Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN

17 september 2021 is ons nieuwe kookboek uitgekomen! Een bundel met al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Benieuwd? Bestellen kan hier!

Bestel nu!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin