aspergebroccolistamppot met pesto en kipfilethaasjes

Omdat ze de laatste tijd steeds in de aanbieding zijn in de supermarkt, zit ik in een aspergebroccoli fase. Ik vind ze heerlijk! Aspergebroccoli — voorheen bekend als bimi — is een kruising tussen broccoli en kailan, een groene stengelkoolsoort. Ze smaken het lekkerst als je ze kort bereid en ze nog bite hebben.

Voor deze stamppot kook ik de aspergebroccoli kort in een aparte pan en hak ze dan grof. Zo behouden ze hun prachtige groene kleur en lekkere bite. De combinatie met groene pesto en gebakken kipfilethaasjes maken deze stamppot tot een heerlijk alledaags gerecht dat razendsnel op tafel staat. 

Hoofdgerecht, Kiprecepten, Snel, Stamppot recepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin