Biefstuk met stroganoffsaus en ovenfrietjes

Een sappig biefstukje met romige stroganoffsaus met paprika, ui en champignons geserveerd met goudgele ovenfrietjes. Dit heerlijke verwengerecht maak je heel makkelijk zelf!

Voorbereiden

De stroganoffsaus kun je ’s ochtends, of een dag van tevoren maken en voordat je aan tafel gaat opwarmen. Ook de frietjes kun je van tevoren al snijden, omhusselen met olijfolie, paprikapoeder en rozemarijn en afgedekt in de koelkast bewaren. Zo hoef je moment suprême alleen de biefstuk te bakken en de frietjes in de oven te schuiven. Lekker om er een groene salade bij te serveren.

Themarecepten, Mannenvoer, Hoofdgerechten, Vleesrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(13 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde