Biefstuk met stroganoffsaus en ovenfrietjes

Een gebakken biefstukje met zelfgemaakte stroganoffsaus en ovenfrietjes, dat is op en top verwennerij! De stroganoffsaus kun je ook ’s ochtends of al een dag van tevoren maken en voordat je aan tafel gaat weer even opwarmen. Ook de frietjes kun je van tevoren al snijden, omhusselen met olijfolie, paprikapoeder en rozemarijn en afgedekt in de koelkast bewaren. Zo hoef je moment suprême alleen de biefstuk te bakken en de frietjes in de oven te schuiven. Lekker om te serveren met een groene salade. 

Thema recepten, Mannenvoer, Hoofdgerecht, Vleesrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(12 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin