Ingrediënten
Stroganoffsaus
- 1 sjalot, fijngesnipperd
- 2 tenen knoflook, uitgeperst
- 1 tl paprikapoeder
- 1/2 tl cayennepeper
- 250 g champignons, schoongeborsteld en in plakjes
- 2 paprika’s, zaadlijst verwijderd en in blokjes
- 1 runderbouillontablet, verkruimeld
- 2 el tomatenpuree
- Optioneel, scheutje Wodka
- 250 ml kook- of slagroom
- Paar takjes peterselie
Ovenfrietjes
- 1 kg vastkokende aardappels, geschild en in (niet te dunne) frietjes gesneden
- Extra vierge olijfolie
- 1 tl gedroogde rozemarijn
- 1 tl paprikapoeder
Biefstuk
- 4 biefstukjes, ruim van tevoren uit de koelkast gehaald om op kamertemperatuur te komen
- Olijfolie om in te bakken
- 3 klontjes ongezouten roomboter
Deel je reactie