Bladerdeegbroodje met spinazie en feta

Een warm bladerdeegbroodje met spinazie en feta. Lekker als hartig hapje, of serveer als bijgerecht met een kom soep. Ik gebruik in dit recept kant-en-klare spinazie à la crème omdat dat makkelijk is en omdat ik het lekker vind. Wil je liever verse spinazie gebruiken? Zie onderstaande tip! 

Bladerdeegbroodjes die over zijn kun je invriezen. Je kunt ze dan bevroren (eventueel afdekken met aluminiumfolie als de bovenkant te donker wordt) weer opwarmen in de oven.

Lunch, Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(21 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin