Bladerdeegkerstboom met kaneelsuiker

Een heerlijk, zoete versnapering voor kerst. Deze bladerdeegkerstboom met kaneelsuiker ziet er fantastisch uit en is leuk om te maken. Serveer hem met kerst als zoet hapje bij het ontbijt of lunch, of als zoete versnapering tussendoor. 

Themarecepten, Kerstrecepten, Zoete recepten, Gebakrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(15 stemmen)
3 reacties

Deel je reactie

  1. Esther

    Hoe lang tevoren kan je dit maken en is het nog lekker. Ik vraag dit omdat mn dochter graag wil dat ik t maak voor kerstdiner school

  2. je kan natuurlijk ook 1 rol nemen en de grote driehoeken die je wegsnijdt als bovenkant gebruiken

    1. Dat kan idd ook Frans!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde