Bladerdeegkerstboom met kaneelsuiker

Een heerlijk, zoete versnapering voor kerst. Deze bladerdeegkerstboom met kaneelsuiker ziet er fantastisch uit en is leuk om te maken. Serveer hem met kerst als zoet hapje bij het ontbijt of lunch, of als zoete versnapering tussendoor. 

Themarecepten, Kerstrecepten, Zoete recepten, Gebakrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(15 stemmen)
3 reacties

Deel je liefde

  1. Esther

    Hoe lang tevoren kan je dit maken en is het nog lekker. Ik vraag dit omdat mn dochter graag wil dat ik t maak voor kerstdiner school

  2. je kan natuurlijk ook 1 rol nemen en de grote driehoeken die je wegsnijdt als bovenkant gebruiken

    1. Dat kan idd ook Frans!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde