Bladerdeegkerstboom met kaneelsuiker

Een heerlijk, zoete versnapering voor kerst. Deze bladerdeegkerstboom met kaneelsuiker ziet er fantastisch uit en is leuk om te maken. Serveer hem met kerst als zoet hapje bij het ontbijt of lunch, of als zoete versnapering tussendoor. 

Thema recepten, Kerstrecepten, Zoet, Gebak

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(9 stemmen)
2 reacties

Deel je liefde

  1. je kan natuurlijk ook 1 rol nemen en de grote driehoeken die je wegsnijdt als bovenkant gebruiken

    1. Dat kan idd ook Frans!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin