Champagne tulband (Het Laura’s Bakery Feestdagen Bakboek)

Ik ben dol op bakken maar het moet niet te ingewikkeld zijn. Deze champagne tulband is supermakkelijk om te maken en heeft het wow-effect waar ik altijd naar op zoek ben. Het recept komt uit Het Laura’s Bakery Feestdagen Bakboek. In dit nieuwe bakboek van Laura Kieft vind je meer dan 80 makkelijke en feestelijke recepten voor alle feestdagen in een jaar: van valentijn tot oud en nieuw. Voorin het boek vind je een handig lijstje met de ongeschreven bakregels en beantwoordt Laura de meest gestelde bakvragen. Achterin het boek is een hoofdstuk gewijd aan basisrecepten zoals banketbakkersroom en royal icing en vind je handige templates. De duidelijke receptomschrijving en de prachtige foto’s inspireren je om zelf aan de slag te gaan en prachtige bakcreaties op tafel te toveren. Deze champagne tulband komt uit het hoofdstuk ‘oud en nieuw’.

Zoals ik al zei is deze tulband makkelijk om te maken. In het boek geeft Laura de tip dat je in plaats van champagne ook prosecco kunt gebruiken en dat heb ik gedaan. De prosecco geeft de tulband een aangenaam fris accent. Verder is de tulband heel luchtig. Het witte chocoladeglazuur en de feestelijke sprinkles maken het af. Dit is zeker een blijvertje in mijn bakrepertoire.

Kookboekrecepten, Themarecepten, Zoete recepten, Gebakrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(5 stemmen)
2 reacties

Deel je liefde

  1. Ellie

    Laura, 1 el. Bakpoeder…
    Welk merk gebruik je ?

    1. Hoi Ellie, ik heb een zakje bakpoeder van Dr. Oetker gebruikt.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde