Serveer met een lekkere dot slagroom!
Chocolade truffeltaart
Een heerlijke chocoladetaart die ook nog eens supermakkelijk is om te maken? Stop je zoektocht, je hebt hem gevonden! Deze chocolade truffeltaart met knapperige koekjesbodem is gemaakt in 20 minuten en daarna hoeft hij alleen maar op te stijven in de koelkast. Joehoe, ik houd ervan!
Bekijk snel de video hierboven en ga aan de slag!
Kookvideo's, Thema recepten, Kerstrecepten, Sinterklaasrecepten, Zoet, Chocolade, Gebak
om 00:35
Maarre…. Als mijn pubers in de gaten krijgen dat ik zoiets gemaakt heb, hoe hou ik dan die uren in de koelkast vol??? 🙂
om 21:34
Vraagje: wat is de meerwaarde van eerst het bakblik invetten met boter en daarna bekleden met vershoudfolie?
De taart lijkt me erg lekker!
Groetje Mariska.
om 11:30
Dan blijft de folie plakken aan het bakblik en kun je hem makkelijker vullen. 🙂
om 20:33
Super lekkere taart en eenvoudig te maken. Het chocolade gedeelte was bij mij wel wat droog, zou ik dit wat smeuïger kunnen krijgen?
om 21:31
Net gemaakt en staat in de koelkast voor morgen ? Hoe lang kan ik deze taart in de koelkast bewaren?
om 08:27
Lekker! Je kunt hem zeker 4 dagen bewaren in de koelkast.
om 20:04
Dank voor je snelle antwoord! Hij was zeker lekker én makkelijk te maken. Dus echt top recept ?
om 20:51
Superleuk om te horen Christa! 🙂
om 20:54
Ik maak deze taart al jaren, maar dan met een bastognekoek bodem, en 600 gr chocolade en 6 dl slagroom. Altijd een succes!! De suiker voor de slagroom vind ik niet nodig…
om 12:39
Vorige zaterdag de truffeltaart gemaakt. Het was een simpel recept en makkelijk om te maken.
We vonden de taart ook erg lekker. Wel erg machtig dus kleine stukjes is echt voldoende.
om 22:40
De chocoladetaart gemaakt super lekker ,
om 09:36
Leuk om te horen Manel! 🙂
om 13:46
Voor m’n collega’s gemaakt met overgebleven chocoladeletters. Iedereen vond hem superlekker, en hij was echt heel makkelijk om te maken!
Ik ga hem zeker nog eens maken =)
om 10:20
Leuk om te horen Kim! 🙂