Dadel met roomkaas en spek

Snel een lekker hapje op tafel zetten? Deze dadel is gevuld met romige monchou en omwikkeld met een plakje spek. Even bakken in de koekenpan en smullen maar!

Voor bij de borrel

Ingrediënten

  • 10 (Medjoul) dadels
  • 100 g Monchou
  • 5 plakjes gerookt ontbijtspek
  • Olijfolie om in te bakken

Verder nodig

  • Koekenpan

Bereiding

Verwijder de pit uit de dadels en vul de dadels met wat Monchou. Halveer de plakjes spek. Omwikkel de dadels met een half plakje spek.

Verhit een koekenpan met een scheutje olie. Bak de dadels op middelhoog vuur in enkele minuten rondom goudbruin.

Leg de dadels op een serveerplank of bord en serveer.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Eén reactie

Verdeel je liefde

  1. Waauwww! Dit moet ik gewoon een keer proberen haha. Ziet er echt goed uit en lijkt me heerlijk. Bedankt voor dit recept!

Follow on Bloglovin mytastenld.com