Serveertip! Wij vinden het lekker om nog schaaltjes met ananasblokjes, uitgebakken spekjes, mosterd en jus bij de zuurkool te serveren.
Tip! Je kunt de zuurkool en aardappels ook laten afkoelen en afgedekt bewaren voor de volgende dag. Bak het geheel dan op in een grote koekenpan (of paellapan) en zet met pan en al op tafel.
Tip! Ook lekker om bij dit gerecht te serveren is confit de canard: gekonfijte en vervolgens krokant gebakken eendenbout.
om 12:26
Leuk recept ga ik zeker een keer proberen, maar je bedoelt i.p.v. keukenpapier zeker bakpapier?
om 13:37
Oh idd Mirte, ik heb het aangepast! Dankjewel! 🙂
om 18:50
Ziet er heel lekker uit. Kan je dit ook omschrijven voor de slowcooker?
om 13:33
Hoi Carolyn, je kunt dit recept op dezelfde manier in de slowcooker maken. Ik zou dan wel minder wijn toevoegen omdat in de slowcooker bijna geen vocht verdampt en je anders teveel vocht overhoudt.