Flammkuchen carpaccio

Flammkuchen carpaccio. Een dunne, knapperige pizzabodem belegd met carpaccio, rucola, parmezaan en een drizzle dressing. Ik snijd de flammkuchen carpaccio graag in puntjes en serveer als borrelhapje, maar je kunt hem ook als voorgerecht of lunch serveren.

Makkelijk en snel

Ik maak het mezelf makkelijk met een rol kant-en-klaar flammkuchendeeg en een verpakking carpaccio waar al pijnboompitten, parmezaan en dressing inzitten. Zo zet je deze flammkuchen carpaccio in 15 minuten op tafel. Zelf je bodem maken mag natuurlijk altijd. Gebruik dan bijvoorbeeld dit recept voor pizzadeeg en rol het deeg wat dunner uit.

Dressing

Ik gebruik een verpakking carpaccio met truffeldressing, maar je kunt ook een andere dressing gebruiken naar keuze. Zelf truffeldressing maken kan ook. Zie de tip bij de ingrediënten.

Kerstrecepten, Voorgerechten, Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(13 stemmen)
Eén reactie

Deel je liefde

  1. Barbara

    Je kunt ook een kant en klaar libanees flatbread gebruiken, nog makkelijker! 😉

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde