Onlangs kregen we van mijn schoonouders lekkere truffelaardappels. In het receptenboekje van Princess van de Steam Aerofryer had ik een recept zien staan voor gebakken aardappeltjes met spekjes, ui, knoflook en peterselie en het leek me een heerlijk idee om daar de truffelaardappels voor te gebruiken. Ik heb het recept hier en daar iets aangepast naar eigen smaak. In dit recept worden de aardappeltjes eerst gestoomd tot ze zacht zijn en daarna gebakken voor een goudbruin en krokant korstje. De spekjes bakken mooi uit, de ui is lekker zacht en de knoflook kun je naderhand zo uit het velletje knijpen.
Geen Steam Aerofryer? Zonder kan ook
Heb je geen Steam Aerofryer en wil je deze gebakken truffelaardappel graag maken? Dat kan natuurlijk. Je kunt de aardappeltjes eerst stomen of koken, laten afkoelen, en ze daarna krokant bakken in de oven, of koekenpan.
Airfryer, Ovenrecepten, Aardappelrecepten
Deel je reactie