Heb je vragen, opmerkingen of misschien een leuke tip? Laat het ons weten!
Δ
Eindelijk na zes weken zijn de scholen weer begonnen. Joepie! Hoe fijn vakantie ook is, na zes weken leve...
Jaren geleden tijdens een vakantie in Zuid-Frankrijk proefde ik mijn allereerste vijg. In de tuin van ons vakantiehuis stond...
Als ik na het maken van een lekker Mexicaans gerecht tortillawraps overhoud, bewaar ik die in een zak in...
Dit is een van mijn favoriete lunchgerechten die ik maak als ik zin heb om mezelf eens lekker te verwennen:...
Om deze couscoussalade te bereiden heb je enkel een waterkoker of steelpannetje nodig! Hij is gemaakt in een handomdraai. Heerlijk...
De klassiek Franse (maaltijd)salade met krieltjes, tonijn, sperziebonen en ei is een ideaal campinggerecht: de bereiding is snel en...
Gezeten op een camping met de naam Bella Italia kan ik me geen geschiktere lunch bedenken dan salade caprese:...
“Dingdong!” Op de stoep staat Fleur met een doos vol lekkers. Président heeft namelijk iets leuks bedacht: het Broodje...
Enige tijd geleden ging ik samen met mijn dochter lunchen bij de Hema. Dochterlief nam een kindermenu met poffertjes...
Ik ben dol op croque-monsieur. Een veredelde Franse ham-kaastosti verrijkt met romige bechamelsaus, goudbruin gegratineerd in de oven. Hemels...
Sinds ik deze makkelijke variant voor hollandaise-saus heb ontdekt — klaar in 3 minuten en lukt altijd! —, draai ik...
Ik ben dol op eieren. Of ze nou gekookt, gebakken, scrambled of gevuld zijn en op welk moment van...
Ik ben dol op goedgevulde toastsalades om op een broodje te smeren als lunchgerecht, of om op tafel te...
Doet deze ontbijtmuffin met ei en bacon je al ergens aan denken? Juist, de McMuffin van McDonald’s! Ik moet eerlijk...
Met een vijf jaar oude dochter in huis kan ik er niet omheen: pannenkoeken! Ze staan hier dan ook...
Dit is mijn favoriete lunchgerecht dat ik maak als ik een restje rijst over heb: rijstsalade met broccoli en tonijn. De toegevoegde...
Ik ben al jaren abonnee van het magazine Koken & Genieten. Maar gek genoeg kook ik er bijna nooit...
Eindelijk kan ik hem van mijn nog-te-koken-lijst afstrepen: klassieke waldorfsalade! Een knapperig, frisse salade met stukjes appel, bleekselderij, druiven en walnoot. Ik maak de...
Is het al borreltijd? Haha, ik ben er dol op! Een heerlijk moment om even te ontspannen en te genieten...