Heb je vragen, opmerkingen of misschien een leuke tip? Laat het ons weten!
Δ
De wonderen zijn de wereld nog niet uit: ik ben een soepkont in wording. Ik werd betoverd door deze...
Als ik bij mijn ouders ben, schotelt mijn moeder me regelmatig een kom van deze Thaise vissoep voor. Niet exact...
Wanneer je op zoekt gaat naar een zelfgemaakt recept voor HEKS’NKAAS®, beland je al snel op Eetpraat van Mijnheer. Lees voor...
Sinds jaar en dag is de Franse croque-monsieur mijn favoriete tosti. Deze luxe ham-kaastosti met romige bechamelsaus vind ik...
Heb je de walnotenpesto al gemaakt? En wat vond je ervan? Kon je net als ik niet ophouden met...
Jeeeaaah, het is weer tijd voor een nieuwe kookvideo! Vandaag de beurt aan een lekker en supermakkelijk te maken...
Tijdens het Lidl-kerstdiner — afgelopen december — maakte ik voor het eerst kennis met deze kabeljauwsalade. Ik raakte verrukt door de...
Gesponsord — Eerlijk is eerlijk: toen eigenaresse Linda van SuperJuicer mij benaderde om hun slowjuicer te testen, stond ik niet...
Dit broodje zalm deluxe maakte ik al vóór de feestdagen. Maar vanwege het kerstreceptengejoel besloot ik hem door te...
Gelukkig Nieuwjaar! En de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Keek je gisteravond te diep in het glaasje en...
Hoe ziet jouw oudejaarsavond eruit? Vroeger kon ik niet wachten tot het twaalf uur was, want dan mocht ik eindelijk het bruisende uitgaansleven...
Dit is het perfecte gerecht om restjes oud brood in te verwerken: kerstpudding! Kerststol, krentenbrood, panettone, of gewoon witbrood:...
Nog op zoek naar een makkelijk voorgerecht om tijdens het kerstdiner te serveren? Deze tomaten-crèmesoep is de meest eenvoudige soep...
Ben jij ook zo dol op luxe belegde broodjes? Vooral in het weekend geniet ik graag van dubbeldik belegde...
Nee Miek, nu eens geen belegde cracker als lunch, zei ik bij mezelf toen mijn ogen verlekkerd door de...
Gesponsord — Johan en Ella-Marie wijzen mij er wel eens op dat ik nooit twee keer precies hetzelfde gerecht...
Licht, fris en meer dan verrukkelijk: dat is in het kort zeebaars ceviche. Dit visgerecht is vooral populair in de...
Ella-Marie laat ik drie dagen per week op school overblijven. Natuurlijk niet omdat ik een hekel aan haar heb....
Afgelopen zomer was ik met mijn gezin een weekje op vakantie in Bretagne, Frankrijk. Tijdens een gezellig diner in het...