Gourmetpannetje: gevulde champignons

Weet jij ook nooit zo goed wat je tijdens het gourmetten met die pannetjes aan moet? Wat denk je van deze met roomkaas gevulde champignons! Ook fijn, je kunt ze ruim van tevoren al maken. Tijdens het gourmetten kan iedereen een gevulde champignon in zijn pannetje leggen en bereiden onder de grill. Leuk en lekker! 

Thema recepten, Gourmetten, Kerstrecepten

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(1 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Shirley

    Welke room word er gebruikt

    1. Je bedoelt denk ik roomkaas? Maakt niet zoveel uit welke. Ik gebruik vaak Garlan van de Jumbo. Die is goedkoop en lekker.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin