Gourmetpannetje: gevulde champignons

Weet jij ook nooit zo goed wat je tijdens het gourmetten met die pannetjes aan moet? Wat denk je van deze met roomkaas gevulde champignons! Ook fijn, je kunt ze ruim van tevoren al maken. Tijdens het gourmetten kan iedereen een gevulde champignon in zijn pannetje leggen en bereiden onder de grill. Leuk en lekker! 

Thema recepten, Gourmetten, Kerstrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(1 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Shirley

    Welke room word er gebruikt

    1. Je bedoelt denk ik roomkaas? Maakt niet zoveel uit welke. Ik gebruik vaak Garlan van de Jumbo. Die is goedkoop en lekker.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin