Bereiding
Verwarm de oven (onder- en bovenwarmte) voor op 225 graden. Bekleed een bakblik met bakpapier.
Laat het bladerdeeg op het velletje folie aan de achterkant iets zachter worden (laat niet helemaal ontdooien, dan wordt het bladerdeeg plakkerig en is het lastig te verwerken). Snijd met een mes in smalle repen.
Dep de knakworstjes droog op een stukje keukenpapier en wikkel de worstje in met de reepjes bladerdeeg. Wikkel zo in dat de worstjes op een mummie lijken. Zorg dat er aan de bovenkant van het worstje een kleine opening is om straks de suikeroogjes op te plakken.
Leg de knakworst mummies op het bakblik en bestrijk ze dun met een kwastje met koud water.
Bak ze in het midden van de oven 10 minuten, of tot het bladerdeeg goudbruin is. Plak (als je dit leuk vindt) met een beetje ketchup hier en daar een suikeroogje op de knakworstjes. Leg ze op een mooie schaal en serveer direct.
Lekker met een schaaltje ketchup om de knakworst mummies in te dippen.
![Halloween knakworst mummie](https://www.keukenliefde.nl/wp-content/uploads/2019/10/Halloween-knakworst-mummie-4491.jpg)
![Halloween knakworst mummie](https://www.keukenliefde.nl/wp-content/uploads/2019/10/Halloween-knakworst-mummie-4492.jpg)
![Halloween knakworst mummie](https://www.keukenliefde.nl/wp-content/uploads/2019/10/Halloween-knakworst-mummie-4497.jpg)
Deel je liefde