Hartige oliebollen met pancetta, ui en Parmezaan

Een lekkere oliebol op oudjaarsdag mag niet ontbreken toch? Wij zijn dol op de traditionele oliebol gevuld met appel en rozijnen, maar vinden een hartige oliebol ook erg lekker. Deze hartige oliebollen zijn gevuld met pancetta, ui en Parmezaan en krijgen hierdoor een heerlijk Italiaans tintje!

Thema recepten, Oud-en-nieuwrecepten, Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Eén reactie

Verdeel je liefde

  1. Jentje

    Ik bak al jaren ham-kaas oliebollen. Vandaar deze tip. Bak de hartige oliebollen wel als laatste. De olie vervuilt enorm en andere oliebollen daarna nog bakken is niet echt handig meer.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin