Tip! Vers gebakken smaken oliebollen natuurlijk het allerlekkerst. Heb je er toch een paar over? Bewaar ze dan in een goed afsluitbare plastic zak op een koele, donkere plek. Liever niet in de koelkast. Na twee dagen kun je oliebollen beter invriezen. Om ze weer opnieuw op te warmen bak je ze ca. 15 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.
Hartige oliebollen met pancetta, ui en Parmezaan

Een lekkere oliebol op oudjaarsdag mag niet ontbreken toch? Wij zijn dol op de traditionele oliebol gevuld met appel en rozijnen, maar vinden een hartige oliebol ook erg lekker. Deze hartige oliebollen zijn gevuld met pancetta, ui en Parmezaan en krijgen hierdoor een heerlijk Italiaans tintje!
om 12:35
Ik bak al jaren ham-kaas oliebollen. Vandaar deze tip. Bak de hartige oliebollen wel als laatste. De olie vervuilt enorm en andere oliebollen daarna nog bakken is niet echt handig meer.