Havermout-yoghurtcake met bosvruchten

Dit recept kwam ik tegen in het nieuwe Landleven magazine en omdat ik alle ingrediënten ervoor in huis had ging ik meteen aan de slag. Wel paste ik het recept hier en daar iets aan naar eigen smaak. Zo gebruikte ik bosvruchten in plaats van bosbessen en verminderde ik de hoeveelheid suiker. Dit is echt een supermakkelijke cake om te maken en het resultaat is verrukkelijk!

Gebak, Zoet

Reserveer ons nieuwste kookboek: FAMILIEGERECHTEN

Reserveer hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Reserveer hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(0 stemmen)
6 reacties

Verdeel je liefde

  1. Caroline

    Net gemaakt met blauwe bessen en cranberries. Super lekker!

  2. Els

    Welke glutenvrije bloem wordt aanbevolen om te bakken?
    vb. cake, ….

  3. Ann

    Op hoeveel graden staat de oven? Ziet er heerlijk uit
    Maar wijnsteen bakpoeder ken ik niet. Kan het ook met gewoon bakpoeder?

    1. Gewone bakpoeder kan ook. Oventemperatuur staat erbij… 🙂

  4. Krabbetje

    Waarom nou die suiker?

  5. Mar

    Leuk recept! Kan het ook met bakpoeder en roomboter? Dit heb ik nl in huis 😉

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin