Havermout-yoghurtcake met bosvruchten

Dit recept kwam ik tegen in het nieuwe Landleven magazine en omdat ik alle ingrediënten ervoor in huis had ging ik meteen aan de slag. Wel paste ik het recept hier en daar iets aan naar eigen smaak. Zo gebruikte ik bosvruchten in plaats van bosbessen en verminderde ik de hoeveelheid suiker. Dit is echt een supermakkelijke cake om te maken en het resultaat is verrukkelijk!

Gebak, Zoet

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(5 stemmen)
6 reacties

Verdeel je liefde

  1. Caroline

    Net gemaakt met blauwe bessen en cranberries. Super lekker!

  2. Els

    Welke glutenvrije bloem wordt aanbevolen om te bakken?
    vb. cake, ….

  3. Ann

    Op hoeveel graden staat de oven? Ziet er heerlijk uit
    Maar wijnsteen bakpoeder ken ik niet. Kan het ook met gewoon bakpoeder?

    1. Gewone bakpoeder kan ook. Oventemperatuur staat erbij… 🙂

  4. Krabbetje

    Waarom nou die suiker?

  5. Mar

    Leuk recept! Kan het ook met bakpoeder en roomboter? Dit heb ik nl in huis 😉

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin