Kaasstengels

Ella-Marie en ik hebben allebei een zwak voor kaasstengels. Vooral vers van de bakker als ze nog een beetje warm zijn. Zó lekker! Toen ik deze kaasstengsels zelf ging maken had ik niet verwacht dat ze de kaasstengels van de bakker zouden evenaren. Maar deze jongens zijn minstens zo lekker! Zelfs Johan, die normaal niet warm of koud wordt van een kaasstengel vond deze verslavend lekker.

Het geheim zit hem in de dubbele laag bladerdeeg waardoor ze lekker bros en krokant worden en de belegen kaas die mooi smelt veel smaak geeft. Probeer het zelf maar! 

Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(12 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin