Kaasstengels

Ella-Marie en ik hebben allebei een zwak voor kaasstengels. Vooral vers van de bakker als ze nog een beetje warm zijn. Zó lekker! Toen ik deze kaasstengsels zelf ging maken had ik niet verwacht dat ze de kaasstengels van de bakker zouden evenaren. Maar deze jongens zijn minstens zo lekker! Zelfs Johan, die normaal niet warm of koud wordt van een kaasstengel vond deze verslavend lekker.

Het geheim zit hem in de dubbele laag bladerdeeg waardoor ze lekker bros en krokant worden en de belegen kaas die mooi smelt veel smaak geeft. Probeer het zelf maar! 

Voor bij de borrel

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(6 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin