Kaasstengels

Ella-Marie en ik hebben allebei een zwak voor kaasstengels. Vooral vers van de bakker als ze nog een beetje warm zijn. Zó lekker! Toen ik deze kaasstengsels zelf ging maken had ik niet verwacht dat ze de kaasstengels van de bakker zouden evenaren. Maar deze jongens zijn minstens zo lekker! Zelfs Johan, die normaal niet warm of koud wordt van een kaasstengel vond deze verslavend lekker.

Het geheim zit hem in de dubbele laag bladerdeeg waardoor ze lekker bros en krokant worden en de belegen kaas die mooi smelt veel smaak geeft. Probeer het zelf maar! 

Voor bij de borrel

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(23 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde