Matzepizza met zalm (uit Het Hele Jaar Feest)

Deze heerlijke matzepizza met zalm komt uit het nieuwste kookboek van tv-kok Rudolph van Veen: Rudolph’s Kitchen – Het Hele Jaar Feest. In dit prachtige, dikke boek vind je 100 recepten voor alle feestdagen, van zoet tot hartig. Ik ben al jaren fan van Rudolph. Hij weet altijd weer te verrassen en ook dit boek is weer een feest. Zowel om doorheen te bladeren als om uit te koken. Er staan zoveel leuke en originele recepten in!

Rudolph’s Kitchen: Het Hele Jaar Feest

De hoofdstukken in het boek zijn verdeeld in alle feestdagen die voorbij komen in een jaar. Niet alleen de officiële feestdagen zoals Kerst, Oud & Nieuw en Pasen, maar ook Joodse Feestdagen, Midzomernacht, Ketikoti, Dierendag, Oktoberfest, Halloween, Suikerfeest, Carnaval, Vader- en Moederdag, Sinterklaas, Chinees Nieuwjaar, Valentijnsdag en Verjaardag. De heerlijke foto’s spatten uit het boek. De recepten zijn voorzien van een leuke intro en variëren van snel tot uitgebreid, maar zijn over het algemeen makkelijk om te maken. Deze matzepizza met zalm komt uit het hoofdstuk Pasen. Ze zijn klaar in 15 minuten en heerlijk! 

Kookboekrecepten, Ontbijtrecepten, Paasrecepten, Lunchrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(5 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde