Melkchocoladetruffels

Elk jaar na de Sinterklaas ligt onze kelder vol met overgebleven melkchocoladeletters. Vorig jaar was daarop geen uitzondering. Omdat ik voor de aankomende verhuizing de kelder langzaamaan wil leegpakken, moest er iets gebeuren met die letters. Ik ging speuren op internet en kwam op het idee om melkchocoladetruffels te maken. Ik had zelfs alle ingrediënten in huis om direct aan de slag te gaan! Kijk, daar houd ik dus van. 🙂 

Thema recepten, Moederdag, Valentijnsrecepten, Zoet, Chocolade

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(2 stemmen)
3 reacties

Verdeel je liefde

  1. Patricia

    Dit is lekker!!!!!!!
    Vandaag genaakt. Zi lekker zacht en glad van binnen. Ik moet ze vaker maken.
    Als ik witte of pure chocolade wil gebruiken, moet ik dan dezelfde gewichten aanhouden?

    1. Hoi Patricia, leuk om te horen dat ze smaakten! Je kunt dan idd dezelfde hoeveelheden aanhouden.

  2. dat ziet er goed uit! En niet moeilijk te maken!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin