Pasta met truffel, champignons en kip

Pasta met truffel, champignons en kip. Een heerlijk pastagerecht met romige truffelsaus, gebakken champignons en kip. Makkelijk om te maken en klaar in 15 minuten!

Hoogendoorn Kaas

Op social media vertelde ik onlangs dat ik aankomend jaar een samenwerking heb met Hoogendoorn Kaas. Je kent ze misschien van de marktkraam waar ze hun kazen verkopen, maar je kunt hun kaas en andere producten ook online bestellen. Zoals je misschien wel weet ben ik een echte kaaskop en dus ik heb veel zin om met ze samen te werken. Vanaf nu ga ik elke maand een lekker recept maken met een van hun kazen, of andere producten en ga ik regelmatig toffe winacties met je delen.

Truffel

Truffel (tartufo in het Italiaans) is een zwam die onder de grond groeit. Ze hebben een aardse geur en smaak. Je hebt zwarte en witte truffels. Witte truffels zijn zeldzamer en delicater van smaak. Omdat verse truffels erg duur zijn en je ze niet lang kunt bewaren wordt de truffel verwerkt in tal van producten. Hoogendoorn Kaas heeft een uitgebreid truffelassortiment en voor dit eerste recept ging ik daarmee aan de slag. Bij de ingrediënten hieronder vind je tussen haakjes de producten die ik gebruikt heb. Je vindt deze producten in hun webshop. Je kunt ze natuurlijk vervangen door andere producten naar keuze, maar onderstaande truffelproducten kan ik van harte aanbevelen. Ze zijn heerlijk.

Italiaanse recepten, Kiprecepten, Pastarecepten, Snelle recepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(5 stemmen)
Eén reactie

Deel je liefde

  1. Yvonne

    Misschien lukt het op deze manier, er zijn een heleboel mensen die het kijkje al een tijdje niet kunnen openen.
    Wat is er aan de hand?

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde