Pittige aardappel anders

Dol op aardappel anders? Ik was vroeger dol op die saus uit zo’n potje, maar tegenwoordig maak ik de aardappel-anders-saus gewoon lekker zelf. Dat is helemaal niet moeilijk en bovendien weet je dan precies wat erin zit. Dit keer maak ik aardappel anders met een pittige twist!

Geen categorie

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(1 stemmen)
4 reacties

Verdeel je liefde

 1. Inge

  Hoi! Ik heb een hele andere vraag. Waar is de opscheplepel van? Te zien op de laatste foto.

  Gr. Inge

  1. Hoi Inge, durf ik helaas niet te zeggen, ik heb hem al heel lang! 🙂

 2. Yvonne

  Ik zie dat het een bijgerecht is, waar kun je dit bij eten zoal?

  1. Hoi Yvonne, ik zou hier een lekkere salade bij serveren en voor de liefhebber een stukje vis of vlees.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin