Pittige gehaktballetjes in zoete ketjap-chilisaus

Deze licht pittige gehaktballetjes in zoete ketjap-chilisaus zijn de perfecte snackballetjes om vanavond op tafel te zetten tijdens de eerste WK-wedstrijd in Qatar van ons Oranje. Je kunt deze gehaktballetjes van tevoren maken en afgedekt in de koelkast bewaren. Serveer ze koud of warm ze op laag vuur op in de saus. 

Thema recepten, Oranjerecepten, Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(19 stemmen)
Eén reactie

Verdeel je liefde

  1. Hoiii , ff een vraagje .bij een kilo gehakt óók de ingrediënten verdubbelen?

    Met vriendelijke groet,
    Karin.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin