Pizza kip pesto

Gesponsord — Als je mij al wat langer volgt en regelmatig het Kijkje in de keuken leest, dan weet je dat ik dol ben op zelfgemaakte pizza. Ons gezin eet het bijna wekelijks! Zelf pizza maken is niet alleen heel erg lekker, maar ook heel makkelijk om te maken!

Sinds ik de Kenwood Chef Titanium keukenmachine heb, is het maken van zelfgemaakte pizza helemaal een fluitje van een cent. Ik gooi alle ingrediënten in de kom, klik de deeghaak op de machine en zet de Chef aan het werk. Nog geen tien minuten later is het pizzadeeg klaar en hoeft het alleen nog maar te rijzen. Simpel toch! Vervolgens even uitrollen, beleggen met je favoriete ingrediënten en smullen maar!

Het leuke van pizza is dat je er eindeloos mee kunt variëren door steeds een andere topping te kiezen. Deze pizza kip pesto is belegd met zachte mozzarella, malse stukjes kip en groene pesto. Een eenvoudige en heerlijke combi!

 

Wereldgerechten, Italiaanse recepten, Hoofdgerechten, Budgetrecepten, Kiprecepten, Ovenrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(1 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde