Pompoensoep met soepbal spinnetjes

Morgen is het Halloween! Voordat je aansluit in een griezelige en koude Halloween-optocht is het fijn om wat warms in je buik te hebben. Wat denk je van een heerlijke pompoensoep met soepbal spinnetjes? Een klein beetje eng maar vooral erg lekker. De perfecte soep voor Halloween! 

Deze pompoensoep kun je makkelijk een dag van tevoren maken. Ook de soepballetjes kun je al een dag van tevoren draaien en afgedekt wegzetten tot gebruik. Zo hoef je ’s avonds alleen nog maar de soep op te warmen en de soepbal spinnetjes af te maken.

Pompoensoep met soepbal spinnetjes

Thema recepten, Kinderrecepten, Halloween, Soep

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(1 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin