Rabarbercake

Een heel eenvoudig en heerlijk recept voor rabarbercake. De rabarber geeft de cake een heerlijk frisse smaak. Door de rabarber om te husselen in custardpoeder wordt de cake niet nat en krijgt hij een lekkere smaak. Bestrooi de rabarbercake voor serveren met geroosterde amandelen en een toef slagroom.

Lenterecepten, Menu, Seizoen, Zomerrecepten, Zoet, Gebak

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(6 stemmen)
7 reacties

Verdeel je liefde

  1. Gepensioneerd banketbakker Henny

    je gebruit zelfrijzend bakmeel en daarbij ook nog bakpoeder

  2. Gepensioneerd banketbakker Henny

    Na de langste dag ( 21-juni) mag je toch geen rabarber meer eten omdat het meer oxcaalzuur gaan produceren!

    1. Hoi Henny, dit artikel is op 21 mei al gepubliceerd. Ik gebruik in sommige recepten idd bakpoeder bovenop het bakmeel omdat dat een lekker luchtig resultaat geeft.

  3. Wieneke

    Bedankt voor je snelle reactie Annemiek! Het was heerlijk!!

    1. Leuk om te horen Wieneke! 🙂

  4. Wieneke

    Hoi,

    In de ingrediëntenijst staat geen bakpoeder en in de het recept wel.
    Lijkt me heerlijk recept

    1. Hoi Wieneke, je hebt helemaal gelijk! Het bakpoeder hoort erin. Ik heb het erbij gezet. Dankjewel voor het melden!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin