Heb je vragen, opmerkingen of misschien een leuke tip? Laat het ons weten!
Δ
Dit is mijn favoriete lunchgerecht dat ik maak als ik een restje rijst over heb: rijstsalade met broccoli en tonijn. De toegevoegde...
Elke week gun ik je een kijkje achter de schermen bij KeukenLiefde. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven...
Ik hou van ratatouille! Een geurig Frans stoofgerecht van paprika, aubergine, courgette en tomaat. Eenvoudig maar waanzinnig smakelijk. Omdat ik ook dol ben...
Ga er maar eens goed voor zitten, schenk jezelf wat te drinken in en zak lekker onderuit. Elke zondag...
Het is geen geheim dat ik dol ben op taart. Maar er is één taart waar ik nooit genoeg...
Ik ben dol op de Oosterse keuken en vooral nasi en bami zet ik regelmatig op tafel. Dit is...
Voor deze Italiaanse tortellinisoep liet ik me inspireren door de inhoud van mijn kelderkast. Na een korte speurtocht sprokkelde ik...
Ik ben al jaren abonnee van het magazine Koken & Genieten. Maar gek genoeg kook ik er bijna nooit...
Heb jij regelmatig restjes gekookte aardappel over? Niet weggooien, deze gerechten zijn er dol op! Sterker nog: ze zijn zo...
Aardappel en venkel zijn een match made in heaven. Helemaal wanneer je ze roostert in de oven en serveert met...
Hoewel het jaren geleden is dat ik voor het laatst op wintersport ben geweest, denk ik er nog steeds...
Ik krijg er maar geen genoeg van: het is weer tijd voor een lekker soepie! Dit keer maak ik...
Wooohooo, het is weer tijd voor één van mijn meest favoriete KeukenLiefde-rubrieken: “KeukenLiefde op tafel”. Leuk om te zien...
Eindelijk kan ik hem van mijn nog-te-koken-lijst afstrepen: klassieke waldorfsalade! Een knapperig, frisse salade met stukjes appel, bleekselderij, druiven en walnoot. Ik maak de...
Nog zo’n heerlijk gerecht dat ik vorig jaar mocht proeven tijdens een lunch in de Cook House, Newcastle: hele kip...