Italiaanse tortellinisoep

Voor deze Italiaanse tortellinisoep liet ik me inspireren door de inhoud van mijn kelderkast. Na een korte speurtocht sprokkelde ik daar wortel, bleekselderij en kaastortellini bij elkaar. Een Italiaanse tortellinsoep is geboren. In de diepvries vond ik nog enkele groene smaakbommetjes in de vorm van doperwtjes. Die mogen er ook bij: ik ben dol op hun knapperige en lichtzoete bite.

Is de tafel al gedekt? De soep is klaar!

Wereldgerechten, Italiaanse recepten, Lunchrecepten, Hoofdgerechten, Budgetrecepten, Eenpansgerechten, Snelle recepten, Vegetarische recepten, Soeprecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(0 stemmen)
2 reacties

Deel je liefde

  1. Tortellini soep staat al een tijdje op ons lijstje om te maken, lijkt me heerlijk!

  2. Ivy

    Ah, tortellinisoep! Lekker! Ik heb er eentje uit het Fokke & Sukke kookboek. Ideaal voor als het snel en makkelijk moet. Het lijkt behoorlijk op elkaar; ik gebruik voor twee zeer hongerige personen 1 zak kaastortellini, 1 liter groentebouillon (van 1 blokje; anders wordt het inderdaad zout met die kaastortellini) en een doos diepvriessoepgroente van 450 gr. Dat is nog sneller. Die soepcreatepoeder ken ik niet. Als dat minder zout bevat, is dat een hele mooie vervanger!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde