Italiaanse tortellinisoep

Voor deze Italiaanse tortellinisoep liet ik me inspireren door de inhoud van mijn kelderkast. Na een korte speurtocht sprokkelde ik daar wortel, bleekselderij en kaastortellini bij elkaar. Een Italiaanse tortellinsoep is geboren. In de diepvries vond ik nog enkele groene smaakbommetjes in de vorm van doperwtjes. Die mogen er ook bij: ik ben dol op hun knapperige en lichtzoete bite.

Is de tafel al gedekt? De soep is klaar!

Wereldgerecht, Vegetarisch, Italiaanse recepten, Snel, Eenpansgerechten, Budget, Lunch, Hoofdgerecht, Soep

Bestel ons nieuwe kookboek: Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN

17 september 2021 is ons nieuwe kookboek uitgekomen! Een bundel met al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Benieuwd? Bestellen kan hier!

Bestel nu!

(0 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Tortellini soep staat al een tijdje op ons lijstje om te maken, lijkt me heerlijk!

  2. Ivy

    Ah, tortellinisoep! Lekker! Ik heb er eentje uit het Fokke & Sukke kookboek. Ideaal voor als het snel en makkelijk moet. Het lijkt behoorlijk op elkaar; ik gebruik voor twee zeer hongerige personen 1 zak kaastortellini, 1 liter groentebouillon (van 1 blokje; anders wordt het inderdaad zout met die kaastortellini) en een doos diepvriessoepgroente van 450 gr. Dat is nog sneller. Die soepcreatepoeder ken ik niet. Als dat minder zout bevat, is dat een hele mooie vervanger!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin