KeukenLiefde op tafel #2

KeukenLiefde op tafel #2

Wooohooo, het is weer tijd voor één van mijn meest favoriete KeukenLiefde-rubrieken: “KeukenLiefde op tafel”. Leuk om te zien dat er weer volop KeukenLiefde-recepten gekookt zijn door jullie!

Regelmatig ontvang ik van lieve lezers via Facebook en Instagram foto’s van gemaakte KeukenLiefde-recepten. Daar word ik altijd zo blij van! Ik vind dat die foto’s een mooi plekje verdienen. Daarom deel ik ze voortaan met je in de nieuwe categorie “KeukenLiefde op tafel”.

Heb jij ook een favoriet KeukenLiefde-recept? Schreeuw het van de daken en vereeuwig jouw kookkunsten met een mooie foto van het eindresultaat. Deel de foto op social media onder vermelding van #keukenliefdeoptafel. Ik ben nu al trots op je! Net als op deze toppers hieronder …

Franca zei dit over de Italiaanse kipfilet uit de oven: “Niet 1x maar 2x heb ik jouw Italiaanse kip gemaakt, hierbij de foto’s. Gisteren nog voor gasten die er van gesmuld hebben (wij ook).”

KeukenLiefde op tafel #2--2 KeukenLiefde op tafel #2-

Franca maakte ook nog foe yong haiGriekse kipspiesjes en appel-kaneelcake van KeukenLiefde. Goed bezig Franca! ?

Lya ging aan de slag met de hartige plaattaart met witlof en blauwaderkaas: “Heb gister de witlof plaattaart met peer en blauwaderkaas gemaakt. Was trouwens niet de eerste keer. Aangezien veel van het recept in de reklame was bij AH is dat voor mij een rede om aan de slag te gaan. Het is super lekker maar hier zou het niet genoeg zijn voor 6 personen. We waren gelukkig maar met zijn tweetjes. Er is nu nog een stukje over dat gaat zo wel op met de lunch.”

Jurriaan maakte de supersnelle kaneelbroodjes: “Dank je wel keukenliefde voor het delen van dit afschuwelijk lekkere recept. Door de bruine basterdsuiker is mijn versie donkerder, maar aan smaak zal het niet liggen.”

Wytse en Kitty maakten het stokbroodje hete kip: “Afgelopen zondag dit broodje gemaakt. Het was zalig.”

Cindy en Melanie maakten allebei de speculaastruffels. Cindy: “Gelukt.. Met een creatieve draai: Melk chocolade en geraspte kokos. Lekker!”

Melanie: “Heerlijk zijn ze! Ik heb ze met bastognekoek gemaakt.”

Veronique maakte de ovenschotel met gehakt, spinazie en bladerdeeg: “Deze spinazie gehakt schotel was heerlijk.”

Nog een heerlijke ovenschotel. Elisa maakte de ovenschotel met prei en gehakt: “Vandaag op tafel, deze heerlijke ovenschotel met prei!”

Mirjam-Wally maakte de Mexicaanse wraps met gehakt en sperziebonen: “de wraps gemaakt, en daarbij een lekkere salade, geweldig recept!!!!”

Yvonne had zin in gevulde aardappels uit de oven: “Waren echt heerlijk. Geen geitenkaas maar kruidenkaas.”

Willy maakte de broccoli-plaattaart met spekjes en Gorgonzola: “Gemaakt en het was heerlijk, mijn gedeelte met Gorgonzola en het andere stuk met geraspte kaas!”

Inspiratie

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Eén reactie

Deel je liefde

  1. Rianne

    leuk om te zien!

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde