Ingrediënten
- Drie kleine klontjes ongezouten roomboter
- 3 eieren
- 1 tl crème fraîche
- Zout en peper uit de molen
- Bosje verse bieslook, fijngesneden
Een lekker roerei maken is helemaal niet moeilijk. Met dit eenvoudige basisrecept — verrijkt met bieslook en crème fraîche — maak je iedereen blij. De bieslook geeft het roerei een subtiele uiensmaak en de crème fraîche maakt hem romig en fris. Serveer op een sneetje geroosterd brood.
Met liefde! Ga niet als een malle de eieren doodroeren op hoog vuur maar verwarm ze langzaam en al roerend. Zo krijg je een heerlijk zacht roerei.
Door op het laatste moment wat verse bieslook en een lepeltje crème fraîche (een lepeltje melk of room kan ook maar crème fraîche vind ik zelf het lekkerste) door het roerei te roeren krijgt hij een subtiele uiensmaak en een romige en frisse smaak.
Natuurlijk kun je lekkere smaakmakers toevoegen aan dit basisrecept zoals gerookte zalm, blokjes tomaat of serveer met uitgebakken spek.
Moederdag recepten, Ontbijtrecepten, Valentijnsrecepten, Lunchrecepten
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie