Roerei maken

Een lekker roerei maken is helemaal niet moeilijk. Met dit eenvoudige basisrecept — verrijkt met bieslook en crème fraîche — maak je iedereen blij. De bieslook geeft het roerei een subtiele uiensmaak en de crème fraîche maakt hem romig en fris. Serveer op een sneetje geroosterd brood.

Hoe moet je roerei maken?

Met liefde! Ga niet als een malle de eieren doodroeren op hoog vuur maar verwarm ze langzaam en al roerend.  Zo krijg je een heerlijk zacht roerei.

Roerei met bieslook en crème fraîche

Door op het laatste moment wat verse bieslook en een lepeltje crème fraîche (een lepeltje melk of room kan ook maar crème fraîche vind ik zelf het lekkerste) door het roerei te roeren krijgt hij een subtiele uiensmaak en een romige en frisse smaak.

Natuurlijk kun je lekkere smaakmakers toevoegen aan dit basisrecept zoals gerookte zalm, blokjes tomaat of serveer met uitgebakken spek.

Roerei maken

Moederdag recepten, Ontbijtrecepten, Valentijnsrecepten, Lunchrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(3 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde