Rucola salade met parmaham en mozzarella

Een eenvoudige en heerlijke rucola salade met parmaham, mozzarella, tomaat en verse pesto. De combinatie van pittige rucola en malse veldsla vormen een basis voor de Italiaanse toppings. De pesto kun je zelf maken, of vers in de winkel kopen. Gebruik liever geen houdbare pesto uit een potje, want die kan qua smaak niet tippen aan verse. Lekker om te serveren als lunchgerecht, bij de barbecue, of als bijgerecht bij een (Italiaanse) maaltijd. Zie ook onderstaande variatietip.

Meer Italiaanse recepten vind je hier.

Italiaanse recepten, Bijgerechten, Salades, Groente recepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(11 stemmen)
Eén reactie

Deel je liefde

  1. Erica de Groot

    De pesto staat niet in de ingrediëntenlijjst😄

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde