Stokbrood met gehakt en spek

Een heerlijk gevuld stokbrood met gehakt, kaas en spek. Lekker om in stukken te snijden en te serveren bij de borrel, maar ook lekker bij een kom soep als lunch of avondeten. Zie ook de onderstaande variatietip.

Lunchrecepten, Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(59 stemmen)
Eén reactie

Deel je liefde

  1. Hoiii , lijkt mij erg lekker, echter 10 plakken kaas lijkt mij wat erg veel ??
    Of bedoel je 10 reepjes ??
    Dat laatste hoop ik dan .
    Met vriendelijke groet,
    Karin.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde