Heb je vragen, opmerkingen of misschien een leuke tip? Laat het ons weten!
Δ
Alleen al de geuren van deze vleesmarinade maken mij vrolijk! Specerijen als o.a. kaneel, gember en koriander geven een...
Ik ben dol op venkel! De heerlijke anijsachtige geur en smaak combineert perfect met vis zoals in deze venkelsoep...
Champignonroomsaus is heel makkelijk zelf te maken en stelt nooit teleur! Heerlijk over een varkenshaasje of een biefstukje, maar ook erg lekker met...
Dit mediterraans belegd stokbrood met o.a. pesto, zwarte olijven en parmaham smaakt uitstekend als lunchgerecht. Alle ingrediënten voor dit...
Een smoothie is een heerlijk koud drankje dat vaak wordt gemaakt op basis van yoghurt of kwark en vervolgens met vers fruit...
Onze dochter is net drie geworden en is er dol op om mij te helpen in de keuken. Langzaamaan...
Caponata is een gekookte salade uit Sicilië, Italië. Je kunt de caponata lauwwarm eten als hoofdgerecht met een stuk...
Bechamelsaus is een warme witte saus op basis van bloem, boter en melk. De saus wordt in de Italiaanse...
Witlof kun je op veel verschillende manieren bereiden. Probeer ook eens deze frisse zomerse witlofsalade met gerookte kip en...
Dit is één van mijn meest favoriete bereidingen van mosselen, gekookt in een lekker triple biertje. Mijn man en...